Skip to main content

Senilsnöre till solglasögon

Har du tappat bort solglasögonen? Vill du slippa göra det i fortsättningen? Då har vi lösningen som kommer att passa dig som handen i handsken. Låt oss börja med att reda ut skämtsamheterna kring begreppet senilsnöre som alltså är ett skämtsamt ord som används istället för glasögonsnöre. Idag är den på frammarsch som en modern mode accessoarer för dina solglasögon.

senilsnöre till solglasögon

Ett generellt tips jag vill passa på att dela med mig av som gör användandet av senilsnöre till solglasögon komplett är att fästa den lilla silikondelen på bågskalmens ram precis där ramen viker sig, när du hänger solisarna runt halsen och fäst silikondelen i gångjärnen och fält in armarna på ramen så hänger brillorna garanterat kvar på plats och bekvämt runt halsen.

Välj rätt senilsnöre till solglasögon

Ett par enkla råd kring valet av senilsnöre. Läderremmarna är ett tidlöst och väldigt klassiskt material, människan har gjort smycken av läder sedan lång tid tillbaka. Den är både originell och stilfull och ger dig och dina bågar en upplyftande känsla. Har dina solglasögon en kraftigare skalm är rekommendationen att välja läderremmen i 5mm tjocklek och för den tunnare skalmen väljer du den i 3 mm tjocklek. Men naturligtvis fungerar det utmärkt tvärtom också, vi tror bara att tipset ger dig maximal komfort.

senilsnöre till solglasögon

Har du tunna bågar kan det vara mer bekvämt och snyggt med senilsnöre gjort i materialet textil. Det här materialet är i akryl vilket innebär lång hållbarhet och slitstarkt. Finns i 5 olika färger för att passa olika klädesval. Kanske är dessa även något för dig som sportar och vill vara säker på att solglasögonen hänger kvar.

Senilsnöre till solglasögon

Vi hoppas kunna ge dig lite inspiration i valet av senilsnöre till solglasögon och passar på att säga att det är inget som är hugget i sten, materialen är noggrann utvalda att fungera både för herr och dam mode oavsett om det är solglasögonen eller glasögonen som ska prydas.

Ett sista tips är, vill du bära den där exklusiva lyxigare känslan missa då inte senilsnöre tillverkade med genuina sötvattens pärlor som även fungerar som ett elegant halsband när du inte använder den tillsammans med solglasögonen.

För mer smakråd och tips kontakta oss, skicka dina funderingar i e-post så hör en medarbetare av sig till dig inom kort!

Varma hälsningar

från oss alla på IOIOI – glasögonsnöre.se