Senilsnöre Ray ban

Idag kan du låta dina Ray ban solglasögon hänga fritt runt halsen i ett läckert senilsnöre. Begreppet senilsnöre är ett skämtsamt ord som används istället för glasögonsnöre. Som vi ser är en modeaccessoar för dina brillor. Hos oss hittar du ett brett sortiment med senilsnören som ger dig en exklusiv känsla passande till dina Ray ban.

Ray ban har lyckats skapa kvalité i sina bågar sedan 1937 på uppdrag av det Amerikanske flygvapnet. Kvalité är något vi efterliknar med alla sorters senilsnöre i vårt sortiment som håller en hög standard, står ut i mängden och som förstärker ditt personliga uttryck tillsammans med dina solglasögon och glasögon.

De olika materialen är noggrant utvalda för att tåla vardaglig användning, hindra dig från att tappa bort dem och ge en modestark men också tidlös känsla.

Ray-ban har egentligen fyra olika former på sina sol/glasögon och nedan får du handfasta tips på senilsnöre Ray ban som passar de olika modellerna.

Tips för senilsnöre Ray ban

1. Pilot – Aviator

Denna båge är både tunn och lätt finns i metall. Här krävs ett senilsnöre som inte väger för mycket, har ett material som inte skaver på ramen och då är mina bästa rekommendationer läderremmarna i 3 mm finns i 4 färger alternativt de oerhört lätta mässingmetall ringarna se kedjor finns i 3 färger.

senilsnöre Ray ban

2. Runda – Round

Precis som de klassiska Aviators är även dessa bågars ram väldigt lätta och finns i både plastliknande material och metall. Till dem båda rekommenderar jag läderremmarna i 3 mm  alternativt senilsnöre i textil finns i 5 färger.

senilsnöre ray ban

3. Rektangel – Justin

Här krävs ett senilsnöre som är lite mer robust men som inte tar över bådes naturliga stil. Beroende på färgen på bågen skulle jag utgå från två saker det ena är om bågen är färgstark då välja ett par senilsnören i svart eller brunt se läderremmar 5 mm finns i fem färger eller om båden är nedtonad i färgnyans gå på ett par senilsnören med mer färg i sig. I ju med att bågens ram på är breddare behövs ett senilsnöre med lite bredare tjocklek. På varje senilsnöre finns ett silikonavslut som du kan ställa in att passa just dina bågar.

senilsnöre ray ban

4. Fyrkantiga – Clubmaster & Wayfarer

Dessa bågar är mina absoluta favoriter, dem utstrålar en sådan varm karisma, charm och tidlöst mode därför är mitt självklara val av senilsnöre till dessa senilsnöre gjorda med genuina sötvattenspärlor finns i två olika färger och som om det inte vore nog har vi även designat med ett avslut som gör att du även kan använda detta senilsnöre som ett vanligt halsband när dem inte pryder dina vackra bågar.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer smakråds tips, skicka epost till info@glasogonsnore.se så hjälper en medarbetar dig så snart som möjligt!

Senilsnöre Ray ban