Sommarkollektion – glasögonsnöre

Snart alldeles snart finisar kommer sommarkollektionen att lanseras i webbutiken. Det har tagit lite längre tid att få den på plats i år i ju med föräldrarledigheten jag är på. Straxt fyller dottern redan 1 år. JISSES, så tiden går fort.

Den här kollektionen betyder väldigt mycket för mig. Eftersom jag denna gång har inspirerats av stora designers influenser både i Paris och Italien. Det tillsammans med att jag modifierat designen utifrån vad DU som kund lärt mig och ditt sätt att använda accessoaren på. Med snart 3 års erfarenhet om vad ni vill ha och vad som förenar funktion (dvs att alltid veta vart dina bågar är och att dom hänger tryggt och säkert runt halsen när dom inte sitter på näsan) med en moderiktig känsla.

Materialet är noga utvalt och det har krävts en hel del sample prover från fabriken för att säkerställa att det blir rätt. Vill passa på att lyfta fram teamet som sitter i fabriken i Kina och det familjeägda bolaget arbete. Dom gör allt för hand, varenda ihopsättning, lödning, knytning ja ALLT. Är så stolt och glad över vårat samarbete!

Färgerna är i vanlig ordning tänkta att vara lätta att matcha till din outfit, både vardagliga och festliga tillfällen! Och att glasögonsnöre passar till de absolut allra mesta glasögon och solglasögon.

glasögonsnöre

Nu hoppas jag verkligen att ni kommer tycka om den, håller alla fingrar och tummar för det. För det är alltid lite extra piiiiirrriigt inför presentation av ny kollektion.

Har du en accessoar eller tänker du köpa (eller väntar du på sommarkollektion – glasögonsnöre ?! ) så blir jag oerhört glad om du använder hashtaggen #wearioio och #glasögonsnöre tillsammans med din bild som visar hur du använder den! <3 <3 <3

Kram

Anette

Grundare till ioioi – glasögonsnöre.se

Ps. På Instagram repostar vi ALLT! 😉 Följ oss gärna och berätta för dina vänner och familj om oss!!!

Leave a Reply