Glasögon accessoar – glasögonsnöre.

Vi inspireras mycket av trender inom glasögon accessoar modet. Vi såg oss om i världen och i länder med betydligt varmare klimat än  det vi har hemma i Sverige. Det vi tydligt kan se är att i Australien används glasögonsnöret både som en modeaccessoar som kompletterar en läcker outfit. Och även av många inom surfing, beach volleyball och en rad andra sportaktiviteter. Där bär alla på solisarna hängandes i ett glasögonsnöre.

Medan här hemma i Sverige har efterfrågan på en läcker glasögon accessoar funnits länge. Glasögonsnöret har dock en orättvis prägling av det skämtsamma namnet senilsnöre, vilket lett till att många förbisett potentialen med de oändliga användningsområdena som faktiskt finns.

Att vara bekväm och framhäva din stil är en trend som är här för att stanna.

Det finns flera sätt att använda glasögonsnöret på.


 

Nu passar vi på att dela med oss av våra bästa knep för hur du enkelt kan bära dem!

1. Fäst silikondelen där armen på glasögonen möter ramen. Fäll sedan in armarna och häng glasögonsnöret runt halsen. Detta ger dina bågar det allra bästa stödet och dessutom hänger glasögonen tryggt runt nacken och du slipper undra var dem tagit vägen.

glasögon accessoarGlasögonsnöre.se har ett stort urval för att passa alla typer av sol/glasögon glasögon accessoar                                                        Med glasögon accessoarer förenas funktion med flärd och stil. Vi älskar´t!                                                                glasögon accessoar

2. Vid behov kan du även använda metallringen som sitter på silikondelen för att justera om du hellre vill ha glasögon accessoaren fäst på bågens armar. Risken med att ha dem på det här sättet är att accessoaren lättare kan glida av och glasögonen faller av.

glasögon accessoar

Förutom att ett glasögonsnöre är väldigt praktiskt och fyller en funktion kan du använda den som en glasögon accessoar. Helt enkelt att smycka dina glasögon och solglasögon med. Glasögonsnören är upplyftande både inom dammode och herrmodet.

Glasögon accessoar använder du när du bär dina glasögon eller solglasögon på näsan. När du ofta byter inomhusmiljö med utomhusmiljö och behöver ta av och på glasögonen är det bekvämt att ha dem hängandes runt nacken, istället för placerade i ett fodral.

Hos glasögonsnöre.se hittar du mängder av olika material för att bäst framhäva din stil. Varmt välkommen in i webbutiken och hör gärna av dig om  du vill ha fler tips!!

Leave a Reply