Skip to main content

Ångerrätten

Ångrar du ditt köp?

Börja alltid med att skicka ett e-post meddelande till oss info@glasogonsnore.se där du meddelar oss att du önskar nyttja din ångerrätt, uppge alltid ordernummer. Så att vi kan registrera din retur, samt eventuellt hjälpa dig med en ny beställning. Observera att ångerrätten ej gäller för vara specialbeställd eller specialtillverkad för dig som kund.

Vi behöver inte bekräfta att du har ångrat köpet för att ångerrätten ska gälla. Däremot stävar vi efter att besvara ditt ärende inom 48 timmar från det att vi mottagit ditt e-post meddelande. När du ångrar ett köp skall du inom 14 dagar skicka tillbaka varan till oss.Du har en lagstiftad 14 dagars ångerrätt från det att du har tagit emot en vara som du beställt. Efter att du har e-mailat till oss (info@ioioi.se) returnerar du varan, som skall vara i nyskick till returadressen:
Företag Ghahromaki AB – Glasögonsnöre.se , Solberga hagväg 11BV 12544 Älvsjö.

Produkten returneras i valfritt skyddande emballage, för din säkerhet rekommenderar vi att du returnerar spårbart. Tänk på att du ansvarar för varan tills den når oss, alltså även under transporten. Vid nyttjande av ångerrätt står du som kund för returfrakten samt emballage.

Villkor

För att ta ställning till om du ångrar en vara måste du naturligtvis kunna undersöka den. Tänk på att om du önskar returnera något måste produkten vara i väsentligen oförändrat skick. Om du har använt en produkt eller hanterat den på ett sätt som inte är nödvändigt för att undersöka den kommer vi att göra en bedömning av varans värdeminskning och kräva ersättning av dig för detta.

Kampanjer

Kampanjer och erbjudanden kan ha specifika regler och villkor och måste nyttjas i enlighet med dessa. Vid eventuella returer efter kampanjperioden slut kan erhållna rabatter inte utnyttjas vid en nybeställning.

Återbetalning

Om du redan har betalat för din order men nyttjar ångerrätten, sker återbetalning till det betalsätt som du använt vid köp. Om du har betalat din order med betalkort, sker återbetalningen till samma kort. Om du har betalat med direktbetalning eller mot faktura, ber vi dig meddela oss ditt kontonummer som vi ska sätta pengarna på, skicka ett meddelande med informationen till info@ioioi.se

Återbetalningen tar vanligtvis cirka 5 arbetsdagar från det datum vi mottagit din retur. Vi meddelar dig via e-post när returen har anlänt oss var därför noga med att alltid kontakta oss via e-mail info@glasogonsnore.se innan du returnerar en produkt.

Om du returnerar en produkt som du delbetalar, betalar vi tillbaka summan som du betalat in exklusive ränta och avgifter. Vid delbetalning tar återbetalningen vanligtvis cirka 10 arbetsdagar från det datum vi mottagit din retur.

Du som kund och din upplevelse är viktig för oss och vi tar gärna emot dina synpunkter om vår service och vårt sortiment via vår mail info@glasogonsnore.se