Skip to main content

Leverans

Vi sänder din order direkt hem i din brevlåda med Postnord som ombud. Vi skickar alltid våra försändelser med A-post för snabbast möjliga leverans, leveranstider kan dock variera beroende på om produkten finns i lager eller inte. Om en vara skulle ta slut på vårt lager meddelas du via e-post eller telefon. Om leveransen blir ytterligare försenad och om du inte godkänner ny föreslagen leveranstid har du rätt att häva köpet. I regel levereras varan inom 3 – 7 arbetsdagar.

Emballaget är väl försluten och skyddar produkter mot fukt och smuts. När vi packar ner varan fäster vi ena flärpen med ett kraftigt lim så att leveranspåsen måste förstöras för att kunna öppnas, detta minskar stöldrisken och eventuella skador. Dessutom är materialet 100 % nedbrytbart. Notera att ansvaret för produkten övergår till dig i och med att produkten skickats från oss.

I samband med att vi skickar försändelsen till dig, skickar vi även e-post meddelande se därför till att den e-post adress du anger är aktuell och giltig.

Ej uthämtade paket
Hämtar du ej ut dina varor vid leverans till utlämningsställe, så debiterar vi dig vår kostnad för leverans, retur samt lagerkostnad. Kostnaden för detta är för närvarande 195 kr.
Ej uthämtat paket räknas inte som hävning av ditt köp. Du måste enligt svensk lag alltid meddela oss vid nyttjande av ångerrätt, reklamation eller retur av din beställning. Kontakta oss – info@glasogonsnore.se