Skip to main content

Solglasögon senilsnöre

Vad gör jag av solglasögonen när jag inte använder dem för tillfället? Är det krångligt med fodral? Då har du kommit rätt!

Vi på som driver varumärket IOIOI älskar glasögon och solglasögon i alla former. Senilsnöre med en moderiktig känsla har tidigare saknats på marknaden. Alltför ofta har vi själva stött på läckra bågar men inte hittat den detalj som matcher med dem, för vem vill hänga ett par tråkiga skosnören runt sina glasögon… Även om intresset för glasögon modet är stort har denna produktkategori hamnat i skym undan. Det ville vi göra något åt. Våra produkter fäster du bekvämt i änden på skalmarna och har solglasögonen hängandes runt halsen, funktion förenas med en mode accessoar som du kan använda vid styling av din outfit.

solglasögon senilsnöre

Tappar du ofta bort dina solglasögon?

Låt det förbli ett minne blott och inspireras av det breda sortiment vi har välkommen in till senilsnöre.se

Idag är vi – IOIOI väldigt stolta över att kunna erbjuda dig handgjorda senilsnören. Nu hittar du eleganta senilsnören i flertalet material exempelvis genuint läder, akryl textil i flertalet färger, äkta sötvatten pärlor, glaspärlor, och mässings kedjor. En del av tanken bakom material valet är baserat på att ge dig en är tidlös och klassisk känsla som varar. Och att det enkelt ska att kombinera med andra detaljer som hör till en läcker outfit.

solglasögon senilsnöre

Har du ett eller flera par solglasögon kan du använda senilsnöre i varierande former, du har en modell till kontoret och en annan när du går på afterwork. Välj och vraka bland flera olika stilar som passar dig bäst och framhäver de karaktärsdrag som är just du.

Vi är inte helt övertygade om att senilsnören kommer att göra come-back och bli trendigt inom modevärlden. Vi tror nämligen inte att trenden någonsin försvann utan den hoppade över några generationer, som tvillingar!
För att stärka trenden och ta tillbaka de generationer som missade möjligheten att få använda senilsnöre som en lyxig accessoar till sina bågar, så har vi sedan start tagit fram riktigt snygga kollektioner som du kan varva med bland andra attribut inom design.

Solglasögon senilsnöre är ett perfekt par!