Skip to main content

Senilsnöre

Är det bara för den äldre generationen som lägger bort glasögonen? Nej, inte numera menar vi! Det tidigare senilsnöret kom till för att man inte skulle tappa bort sina glasögon. På senare år har det blivit allt mer populärt som accessoar. Senilsnöre låter kanske som något som endast den äldre generationen använder, men så är det verkligen inte numera. Istället börjar allt fler, även yngre personer, upptäcka hur praktiskt det är med senilsnöre som håller dina glasögon eller solglasögon på plats runt halsen och förhindrar att man lägger ifrån sig dem eller tappar bort dem av misstag.

senilsnöre_textil_glasögonsnöre

 

När man sportar är det utmärkt att ha sina senilsnören fästa på bågarna så att man förhindrar att de kommer bort eller blir repiga. Inom sportvärlden kan en liten skada i solglaset ställa till det ordentligt. Idag finns senilsnören dessutom i otroligt snygga och moderna utföranden, vilket gör att de även kan användas som moderiktiga halsband, snygga smycken och accessoarer, och kan fylla en dubbel funktion för deras ägare.

Designen

IOIOI har trendiga och välgjorda senilsnören. Materialet som används är boggrant valt. Enkla att ta på och ta av, anpassningsbara silikon avslut med metallringar som gör att du kan justera, hur många gånger som helst. Längden är 70 cm om inget annat angivits. Tjocklek och vikt varierar beroende på design.

Glasögonmodet är ett mode som behöver få mer plats i rampljuset, tyckte vi när verksamheten startades. Senilsnöre används med fördel till alla typer av optiska bågar och solglasögon.   Kärt barn har många namn och det gäller även senilsnören som också kallas nacksnöre eller nackkedja.

Glasögonaccessoarer med senilsnöre

Perfekt för att se till att glasögonen inte åker ner på nästippen när man läser eller skriver. Det klassiska senilsnöret kom till för att man inte skulle tappa bort sina glasögon. På senare år har det blivit allt mer populärt som accessoar och idag finns det flera olika alternativ till det praktiska snöret, som alltid håller reda på dina glasögon och eller solglasögon. Senilsnöre finns hos IOIOI i olika kulörer och material. Vi tar fram nya kollektioner efter årstiderna. Med ett par senilsnören håller du solglasögonen på plats.

Designen är svensk och tillverkningen sker oftare i Asien. Senilsnöre till glasögon som du troligen redan spenderat en förmögenhet på är värda att skyddas.

IOIOI skapar trendiga senilsnören till solglasögon alternativt vanliga glasögon.

senilsnöre.se har trendiga och smarta tillbehör till dina solglasögon eller glasögon helt enkelt!