Skip to main content

Senilsnöre som fäster

Att veta hur en ska fästa senilsnöre för glasögon kan vara lite av en konst. Det beror på att vi sett att allt för många hänger dem på ett osäkert sätt, i filmer, på foton, på stranden mm. Vi får ofta frågor som rör just, hur ska jag fästa mitt senilsnöre så att glasögonen hänger kvar.

Följ våra rekommendationer som finns nedan.

läderrem 3mm svart

På silikondelen sitter det ett litet spänne, denna är till för att du ska kunna fästa bågens ram ordentligt. Metallbiten är justerbar och du behöver spänna till den på bågens ramar.

glasögonsnöre

När du hänger senilsnöre runt halsen ska du fälla in bågens ramar så att bågarna blir så platta som möjligt, precis som du skulle göra när du lägger ner dom i ett fodral.

glasögonsnöre

Vi ser det bästa resultatet av att låta bågarna vila runt halsen när silikondelen är fäst i glasögonens ram precis i mellangångensfäste dvs mellan bågens arm och glasen, armarna ska du sen fälla ihop.

Svart_snakechain_300x450

Vår andra rekommendation är att du istället vänder upp och ner på bågen så att glasen hamnar uppåt och ramens armar hamnar neråt. Det här är tillvägagångssättet är bekvämare för den som ofta tar på och av sina glasögon.

senilsnöre

Senilsnöre för glasögon är både bekvämt och roligt. Du behöver knappast vara glömsk för att använda senilsnöret! Hos oss hittar du många trendiga, snygga och kvalitativa senilsnören som passar alla glasögon och solglasögon.