MOOKLI – glasögonsnöre.se!
Vi är ett familjeföretag som arbetat med att ta fram högkvalitativa produkter och accessoarer sedan 2005 . Vi känner stark passion och vill hylla glasögonaccessoarer genom att ge dem sin välförtjänta plats i rampljuset. One goal, one true passion – glasögonsnöre.

Bakgrund
Historien är ganska enkel. Jag heter Anette och designar alla produkter och är stolt grundare till varumärket Mookli (www.glasogonsnore.se). Jag har sedan några år tillbaka framgångsrikt satt fokus på modevänliga accessoarer för solglasögon och glasögon. En produkt som vilken småbarnsförälder, gammal som ung, strandälskare, skidåkare, kaffeälskare, bokmal, sjuksköterska, cityslicker, soldyrkare kommer att älska. Till vardags eller festligare tillfällen. People love ´em helt enkelt.

Jag arbetade för ett välkänt optikföretag med att sälja och marknadsföra glasögon och kontaktlinser i butiksledet. I mötet med kunderna insåg jag att många efterfrågade läckra glasögonaccessoarer till sina glasögon och som gick att kombinera med olika looks både till vardags men även till lite mer festliga tillställningar. Allt som fanns att erbjuda dem i bästa fall var några band som såg ut som något du använder till sportskor. Inte ens priset för detta ”skosnöre” klingade rätt. När det flesta kunder spenderar mellan 3000-9000 kronor för ett par sol- eller glasögon och det enda jag kunde erbjuda var en snodd för en tjuga saknades det resonans och en exklusiv och stilfull känsla.

Vår tillverkning är i Kina och vi arbetar väldigt nära ett familjeägt bolag för att säkerställa hög kvalité, design och hållbar utveckling. Alla våra produkter är noggrant handgjorda.

Vision och mission
Vår vision är att alla kan bära glasögonaccessoarer på den internationella marknaden. Glasögonsnöre är en accessoar som används när en vill lägga till en snygg detalj till sin vardagliga eller festliga outfit. Länge leve, glasögonsnöre. Dina, mina, för alla!

Uppfattningen om glasögonsnören och framtiden
Idag har vi kommit en bra bit på vägen för vi ser att glasögonsnöre uppfattas som en accessoar som stärker och framhäver ens personliga stil. Samtidigt som funktionen att använda glasögonsnöre har ett starkt fäste. Vi är övertygade om att glasögonsnöre är en modeaccessoar som kommer att få allt större utrymme på marknaden. Det är många som efterfrågar variation samtidigt som fler upptäcker, tryggheten, kontrollen och glädjen, men framförallt att förena funktion med en moderiktig känsla. Vi jobbar ständigt med att ta fram ny och snygg design och hitta nya partnerskap som stärker vår position på marknaden.

Varför ska man använda glasögonsnören?
Har du dem på huvudet kan hårvårdsprodukter skada glasen eller så kan de i värsta fall trilla av och gå sönder. En annan sak som många inte tänker på är att formen på bågens ram ändras då huvudformen är olik från den mellan öronen vilket kan ändra bågens passform. Dessutom slipper du släpa runt på klumpiga fodral.

Det är bekvämt att alltid veta vart en har sina glasögon när de hänger runt halsen. Nothing acts faster and safer than – glasögonsnöre 😉 En billig försäkring och en snygg accessoar. Better when it’s on you!

Kärlek

Anette