Skip to main content

 

[rev_slider slider17] [half] [rev_slider henne] [/half] [half]

Julklappstips för henne

Vi har kombinerat våra mest populära glasögonsnören som har sålts under året och tagit fram ett exklusivt julklappstips. Vårt julklappstips funkar för de flesta i din omgivning alltifrån din partner, din bästa vän eller varför inte dina föräldrar. Vi garanterar att den som får detta lyxpaket med glasögonsnören kommer att tänka på dig varje gång som hon använder sina glasögon och solglasögon. Att köpa relevanta julklappar för sina nära och kära är inte alltid så lätt men vårt julklappstips borde underlätta det för dig att överraska den du tycker om!

  1. Textil – gul
  2. Läderrem – svart
  3. Kedja – guld

Ord.pris : 357 SEK
Paketpris : 295 SEK

[/half]
[half]

Julklappstips för honom

 

Vi vågade knappt tro inte killar var målgruppen för våra lyxiga glasögonsnören. Men våra bästa kunder är män mellan 25 och 55 år och de gillar våra glasögonsnören riktigt skarpt. Det ger dem känslan av frihet att slippa undra vart de har lagt sina glasögon eller solglasögon. Med våra julklapsstips kan du överraska någon du bryr dig om och ge dem 3 julklappar i ett paket.

  1. Läderrem 5 mm – brun
  2. Läderrem 5 mm – beige
  3. Textil – blå

Ord.pris : 357 SEK
Paketpris : 295 SEK

[/half] [half] [rev_slider honom] [/half]

 

[full]

julklappstips glasögonsnöre, senilsnöre

[/full] [full]

Trendigt att bära glasögonsnöre

Ofta köper man glasögon för flera tusenlappar men när det kommer till glasögonsnöre eller det som i folkmun heter senilsnöre så finns det i optikbutikerna endast det vi kallar för skosnören. Det är ett rätt tråkigt snöre i några skrikiga neonfärger eller svart som kostar i och för sig ett tiotal kronor men som inte är något en skryter. Har man lagt ner flera tusen på att köpa en Versace eller Gucci båge så känns det väldigt trist att hänga på ett par senilsnören som liknar de du bär på skorna. Det har varit vårat driv att ta fram snygga och lyxiga glasögonsnören som vi nu har satt ihop till ett julklpasstips för både henne och honom. Kom ihåg att de passar både till glasögon och solglasögon. Överraska någon du tycker om med en julklapp som är unik och inte kan köpas i någon optikbutik.  IOIOI´s julklappstips är ett bra erbjudande och du kommer definitivt skapa massor av glädje för den som får denna present.

[/full]