Skip to main content

Nu behövs snygga glasögonaccessoarer

Nu behövs ett snyggt glasögonsnöre

Oavsett om dina bågar har en bred eller smala skalmar så fungerar glasögonsnöre hos www.glasogonsnore.se utmärkt för de allra flesta bågar. Silikonavsluten är hela 2 cm och kan justeras med hjälp av en liten metall som sitter på silikondelen. Glasögonsnöre kan ha sin tråkiga stämpel att mestadels användas av den äldre generationen. Men så är inte fallet idag. Glasögon modet har aldrig varit så populärt som det är nu. Vi ser fler och fler glasögon aktörer på marknaden. Har man dessutom investerat ett par tusenlappar i nya glajjor är det helt klart värt att investera i ett par stilfulla glasögonsnören.

Har du solglasögon kan ett par läckra glasögonsnören till bli semester drömmen

De flesta av oss har någon gång upplevt att ett sandkorn repat favorit solglasögonen pga av att man hanterat bågarna lite vårdslöst. Det går att minimera risken för skador om du istället fäster ett par trendiga glasögonsnören på brillorna och har dem hängandes runt halsen. Nu behövs ett snyggt glasögonsnöre. Vi jobbar ständigt med att utveckla sortimentet med glasögonsnören i olika typer av material för att stämma överens med säsong, ditt behov, elegans och trend. Glasögonsnöre finns online i butiken att beställa eller hos någon av våra samarbetspartners.

Glasögonsnöre till dina läsglasögon

Har du ett par extra glasögon i bilen, båten, köket, sovrummet, kontoret. Ja extra glasögon liggandes överallt eftersom du gett upp att leta efter dem när de fått fötter och försvunnit. Då vet du att lösningen är ett par glasögonsnören. Numera finns det coola glasögonsnören att beställa online och som kommer direkt hem i brevlådan. Glasögonsnören hos ioioi är en uppskattad present att ge bort till någon. Sätt ett par glasögonsnören på blombuketten, ta med dig ett par till födelsedags kalaset, endast fantasin sätter gränser. I ju med att www.glasogonsnore.se har eleganta glasögonsmycken i olika prisklasser kommer du att hitta något som passar just din plånbok.