Skip to main content

Glasögon mode

Vi på som driver glasogonsnore.se har länge längtat efter läckert glasögon mode med snygga glasögonsnören, som man fäster i änden på skalmarna så att man kan ha dem hängandes runt halsen. Det har saknats på marknaden även om efterfrågan är stor. Trots det stora intresset för glasögon modet har denna produktkategori hamnat lite väl mycket i skym undan.

Idag är vi – ioioi väldigt stolta över att kunna erbjuda handgjorda glasögonsnören. Eftersom glasögon mode är en genre som allt för länge fått stå bakom scen och behöver sig ett lyft. Nu hittar du eleganta senilsnören i flertalet material exempelvis läder, akryl textil, äkta sötvatten pärlor, glaspärlor, och mässings kedjor. Material valet är baserat på att ge dig en är tidlös och klassisk känsla som varar länge.

Glasögon mode för alla typer av glasögon

Våra vackra glasögonsnören förenar funktion och flärd. Välj och vraka bland flera olika stilar. Köp senilsnöre till glasögonen som fungerar för alla glasögonbågar, solglasögon, och läsglasögon.

Hur ofta tappar du bort dina solglasögon eller har många par extra läsglasögon? Här hittar du en mängd snygga snoddar som gör att du behåller brillorna när du tar av dem och mest troligt utan att de kommit till skada. Senilsnören som passar till dina glasögonbågar, läckra kedjor till glasögonen i snyggt läder mode för glasögon helt enkelt.Glasögon mode i form av accessoarer till glasögon.

Ett glasögon smycke kan vara det som saknas till vardags men även när en vill piffa upp sig inför något festligt. Läderremarna finns i brun, koppar, svart, beige. Metall kedja finns i koppar, rose gold, guld och silver. Sötvatten pärlorna är tidlöst klassiska, eleganta, stilrena, snygga, läckra. De går att använda som vanligt halsband när den inte är ett glasögonsmycke.

Glasögonsnören är trendigt inom dam mode och herr mode. Senilsnören kan användas både när man bär sina glasögon eller solglasögon, samt när man endast vill ha dem hängande på bröstet eller runt halsen, och de kan tillverkas av en rad olika material. Läder, kedjor, textilmaterial samt metaller i mässing och nickelfritt är vanligast.

Är man ute efter en roligare och mer modern variant av senilsnören rekommenderar vi dig att ta nätet till hjälp när man ska införskaffa glasögon modet. Glasögonmode är på frammarsch. Varmt välkommen till glasögonsnöre.se

Kategori_mood_sötvattenspärlor_450x184px